Manifest Anonymous.



Hola a tothom. Som Anonymous. El que conegui o no de nosaltres és irrellevant. Hem decidit escriure a vostè, als mitjans de comunicació i a tots els ciutadans del món lliure en general per informar sobre el nostre missatge, les nostres intencions, objectius potencials i la nostra actual campanya pacífica per la llibertat.

El missatge és simple: la llibertat d'expressió. Anonymous vol ser un moviment pacífic a favor de la llibertat d'expressió a tot arreu i en totes les seves formes. Llibertat d'expressió a Internet, per al periodisme i els periodistes i els ciutadans del món en general. Independentment del que vostè pensi o hagi de dir, Anonymous està fent campanya a favor de vostè.

Les notícies recents de les nostres campanyes han estat, en el millor dels casos, mal transmesos. Anonymous no és sempre el mateix grup de persones. Es diu que la constitució dels Estats Units és un document viu, ja que pot ser editat, modificat, canviat per la voluntat del poble per satisfer les necessitats dels ciutadans. En aquest mateix sentit, Anonymous és una idea viva. Anonymous és una idea que pot ser editada, actualitzada, o canviada al seu antull. No som una organització terrorista com volen fer-li creure els governs, els demagogs i els mitjans de comunicació. En aquest moment Anonymous està centrat en una campanya pacífica per la Llibertat d'Expressió. Li demanem al món que ens doni suport, no per nosaltres, sinó pel seu propi benefici. Quan els governs controlen la llibertat, li estan controlant a vostè. Internet és l'últim bastió de la llibertat en aquest món en constant evolució tècnica. Internet és capaç de connectar a tots. Quan estem connectats som forts. Quan som forts, tenim el poder. Quan tenim el poder som capaços de fer l'impossible. És per això que el Govern s'està mobilitzant contra Wikileaks. Això és el que temen. Mai s'oblidi d'això: Temen el nostre poder quan ens unim.

Les intencions de Anonymous estan molt clares. Som un poble en campanya per la llibertat. Les intencions de Anonymous resideixen a canviar la manera com els governs del món i la gent en general veuen en l'actualitat la llibertat d'expressió i Internet. Anonymous està disposat i és capaç per fer campanya per la llibertat de tots. Mentre vostè llegeix les notícies, mira la televisió, discuteix amb la seva parella, estima als seus fills, odia al seu veí, critica al seu veí, nosaltres fem campanya a favor seu. L'objectiu és simple: guanyar el dret a mantenir Internet lliure de qualsevol control de qualsevol entitat, corporació o govern. Anem a lluitar per això fins a morir en l'últim intent. Ho fem no només per nosaltres mateixos, sinó per al món i els seus habitants en general.

Pareu atenció ciutadans, governs i planeta. La campanya pacífica de Anonymous se centrarà en qualsevol organització, corporació, govern o entitat fins que aconseguim que Internet sigui realment lliure. Anonymous està fent alguna cosa que molts històricament han fet en altres lluites que van aconseguir l'èxit: una asseguda. Pot ser difícil de comprendre, però una asseguda digital és el mètode més efectiu per a mostrar a tots el nostre dret a la llibertat d'expressió i una Internet lliure. Els nostres mètodes poden semblar cruels amb aquestes entitats contra les que estem fent campanya, però recordeu que elles donant suport a la censura estan negant a tots un dret humà fonamental. Qualsevol persona, corporació govern o entitat que elimini el seu suport als que censuren i comenci una promoció sobre la llibertat d'expressió i Internet lliure, es convertirà en el nostre aliat.

Anonymous, en aquest moment, vol convèncer en lloc de fer mal. Estem fent campanya per la llibertat per a tots, fins i tot per aquells que no la recolzen.

No ens tema. Les campanyes de Anonymous no tenen la intenció de fer mal a ciutadans individuals, organitzacions, institucions o webs que donen suport veritablement la llibertat d'expressió. El nostre passat no és el nostre present. Estem aquí per lluitar per tots. On altres han fet aquesta promesa i han fallat, el nostre objectiu és mantenir-la viva per a tothom.

No sempre tot el que se'ns atribueix és obra nostra. No cregui tot el que escolti o llegeixi en les notícies. Moltes vegades se'ns atribueixen accions que no ens corresponen i l'autoria no és nostra. El veritable nucli de Anonymous és aquí per ajudar el món lliure. Anonymous vol representar a la veritat i li demanem als ciutadans, organitzacions, mitjans de comunicació i governs que facin el mateix.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Percepció i selecció natural 2.

Gonçal, un cafè sisplau

"¡¡¡Tilonorrinco!!! ¡¡¡Espiditrompa!!!"