Un experiment: a quin partit creus que pertany aquest programa?





Lluitem per la independència nacional, la sobirania del poble i la neteja política. Per a castigar a tots aquells que inverteixen en l'enfonsament de la nostra Pàtria i es beneficien d'això. Per enviar als polítics i funcionaris lladres a la presó i al mateix temps per confiscar les propietats de tots els que van abusar dels fons públics.

El poble ha de decidir els assumptes nacionals i socials més importants. Les persones han de ser veritablement sobiranes, i no ser cridades cada quatre anys a respondre davant dilemes falsos. Per assolir aquests objectius, hem d'obtenir la majoria absoluta al Parlament, i així fer possible la Revisió Constitucional.

Catarsi política: abolició de la immunitat parlamentària i de la llei sobre la responsabilitat del Ministre. La vida política pública serà netejada de corruptes i traïdors. Els sospitosos seran jutjats en un tribunal especial, els culpables serà empresonats i les seves propietats confiscades.

Sobirania del Poble: es duran a terme referèndums per a cada tema nacional important [...]. El poble mai ha tingut veu ni vot en les decisions polítiques importants, ja que el règim té por als referèndums.



A quin partit o moviment polític pertany aquest programa? És de dreta o d'esquerra? Està favor de la democràcia o en contra? Nacionalista o no? Quin partit del que coneixes podria estar més d'acord amb aquest programa?

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Percepció i selecció natural 2.

Gonçal, un cafè sisplau

"¡¡¡Tilonorrinco!!! ¡¡¡Espiditrompa!!!"